+3625 523 050 iroda@nepfosuli.hu

Támogasd egyesületünket és rajtunk keresztül

támogasd

1%-kal a közeledben élőket

Még eddig ajánlhatod fel idén

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Honnan tudod, hogy jó helyre kerül a pénzed?

A Dunamenti Regionális Népfőiskola Közhasznú Egyesület alapításakor célul tűzte ki Dunaújvárosban és a tágabb térségben élők életminőségének javítását, a hátrányos helyzetű emberek komplex támogatását célzó programok megvalósítását. Számos sikeres projektet vittünk véghez és ezt folytatjuk a továbbiakban is.

Egyesületünk a közösség támogatása érdekében közösségi szervezetek, intézmények, önkéntes csoportok közreműködésével együttműködésre alapozott tudásátadási, kulturális és fejlesztő programokat valósít meg, támogató szociális szolgáltatásokat kínál. Az elmúlt 30 évben megvalósított pályázataink révén több, mint 10 000 embert támogattunk programjaink által.

Hogyan tudod felajánlani a legegyszerűbben?

01.

02.

03.

04.

Lépj be az e-SZJA oldalra

 

Válaszd az 1+1% felajánlás opciót

 

Írd be a keresőbe: Dunamenti Regionális Népfősikola Közhasznú Egyesület

Küldd el két gombnyomással

1%-oddal járulj hozzá szolgáltatásaink fenntartásához!

  • Digitális Jólét Program Pont keretében ingyenes internet hozzáférést biztosítunk a hozzánk betérőknek.
  • Díjtalan számítógép használati lehetőség áll rendelkezésre, ha valakinek szüksége van rá.
  • Egyeztetett időpontban életvezetési tanácsadás igénybevételére van lehetőség.

Az 1% felajánlásához az alábbi adatokra lesz szükséged:

 

Név:

Dunamenti Regionális Népfőiskola Közhasznú Egyesület

Adószámunk: 19098076-1-07

gyik

Ha kérdésed lenne…

Miért fontos, hogy rendelkezzek az 1%-ról?

Mert nem kerül egy filléredbe sem, mégis sokakat támogathatsz vele. Bármi történjék a világban, fontos, hogy tovább segíthessünk mindazoknak a környezetünkben élőknek, akiknek szükségük van a támogatásra. Te döntesz arról, hogy az állam mire fordítsa az adód egy részét. A korábban hozzáférhető pályázati forrásokra jelenleg nem számíthatunk, de ez nem állíthat meg minket.

Nekem kevés a jövedelmem...

Nem a jövedelem nagysága számít hanem a szándék, ami által kifejezed a szolidaritásodat. Sok kicsi sokra megy! Amit így felajánlasz, hozzáadódik a többihez és együtt érdemi hozzájárulás a működésünkhöz.

Meddig rendelkezhetek az 1%-ról?

2023-ban ez a határidő május 23-án jár le, az addig beérkező nyilatkozatokat feldolgozza a NAV.

Hogyan rendelkezhetek az 1%-ról?

A. Ha a NAV készíti az adóbevallásodat: Ha van ügyfélkapud, a NAV eszja oldalán online is rendelkezhetsz az 1%-ról néhány kattintással május 22-ig. Ha nincs ügyfélkapud, töltsd ki az 22EGYSZA nyomtatványt és 2023. május 22-ig postázd el a területileg illetékes NAV-nak. Az adóbevallás-tervezet online javítása közben is lehetőséged van az 1%-ról rendelkezni.

B. Ha a munkáltatód gyűjti össze az 1% nyilatkozatokat: A 22EGYSZA nyilatkozatot legkésőbb május 10-ig lezárt borítékban átadhatod a munkáltatódnak.

C. Ha egyéni vállalkozó vagyok: Május 22-ig még lehetőséged van eljuttatni a nyilatkozatodat a NAV-nak a 22EGYSZA nyomtatványon ügyfélkapun keresztül elektronikusan vagy postai úton a területileg illetékes NAV-nak.

D. Ha saját magad készíted az adóbevallásodat: Elektronikusan rendelkezhetsz a 22SZJA adóbevallás részét képező önálló EGYSZA lapon, vagy az erre a célra kialakított 22EGYSZA jelű önálló nyomtatványon akár elektronikusan, akár postai úton, önállóan megküldheted a területileg illetékes NAV-nak 2023. május 22-ig.

Hány szervezetenek ajánlhatom fel?

Csak egy szervezet lehet a kedvezményezett, Megtisztelnél vele minket, ha az a Dunamenti Regionális Népfőiskola Közhasznú Egyesület lenne.

Honnan tudhatom, hogy a szervezet megkapta a pénzt?

A NAV az ügyfélkapudra – mennyiben van –  értesítést küld, amikor átutalta az összeget.

Hogyan tudom ellenőrizni mire használjátok a pénzt?

Keress rá a szervezetünk nevére az interneten, nézd meg a honlapunkat, céljainkat és tevékenységeinket, nézd meg az éves beszámolóinkat!