+3625 523 050 iroda@nepfosuli.hu

Legyünk kapcsolatban

Kapcsolat

Megkereséseddel, kérdéseddel fordulj hozzánk az alábbi űrlapon, igyekszünk mielőbb válaszolni a megadott e-mail címeden.

4 + 10 =

Lépj be nyilvános Facebook csoportunkba

Ebbe a nyilvános csoportba szeretettel várjuk az érdeklődőket, valamint akik már részt vettek valamelyik rendezvényünkön.

Ide tesszük ki elsőként a legfrissebb információkat programjainkról.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Aktuális programjainkról, híreinkről, részvételi lehetőségekről e-mailben is kaphatsz tájékoztatást. Nem küldünk kéretlen levelet, mi sem szeretünk ilyet kapni!

12 + 9 =

elérhetőségeink

Iroda

2400 Dunaújváros
Kossuth Lajos u. 27/A

Kapcsolat

iroda@nepfosuli.hu

(+36) 25 523-050

gyik

Gyakori kérdések

Hogyan segíthetem az egyesület munkáját?

Az egyesületi munkához önkéntesként, vagy egyesületi tagként is csatlakozhatsz. Az önkéntesség egy-egy alkalomra, vagy projektre szól a tagság hosszú távú elköteleződést jelent.

Hogyan lehetek tagja az egyesületnek?

Az egyesület tagsága rendes, pártoló és tiszteletbeli tagookból áll. Rendes tag az lehet, aki elfogadja az egyesület céljait, alapszabályát és azzal egyetértésben végzi tevékenységét, valamint befizeti az éves tagdíjat.

Pártoló tag lehet minden természetes és jogi személy, aki vállalja az egyesület munkájának szellemi és/vagy anyagi támogatását. A pártoló tagság együttműködési megállapodással jön létre.

A tiszteletbeli tagság feltételeit az Alapszabály tartalmazza.

Milyen előnnyel jár az egyesületi tagság?

Tagjainkat rendszeresen tájékoztatjuk az egyesület programjairól, aktualitásokról havonta küldött hírlevél formájában. Tagjaink az általunk szervezett rendezvényeken, tudásátadásokon díjtalanul, vagy kedvezményesen vehetnek részt.

 

Mennyi tagdíjat fizetnek a rendes tagok?

Az egyesület rendes tagjai évi egyszeri alkalommal járulnak hozzá tagdíjukkal az egyesület működéséhez. A tagdíj jelenleg 1000 Ft.

Mekkora hozzájárulással lehetek pártoló tag?

A pártoló tagság feltétele, hogy a pártoló tag szellemi és/vagy anyagi hozzájárulással támogassa az egyesület tevékenységét. Amennyiben a leendő prátoló tag az anyagi hozzájárulást választja, akkor a minimum összeg 10.000 Ft.

Hogyan viszonyul az egyesület a politikához?

Egyesületünk Alapszabályba foglalta, hogy nem folytat politikai tevékenységet. Szervezete és működése pártoktól független.

Támogatóink

Léránt Erika klinikai egészség szakpszichológus, krízis szakirányú tanácsadó szakpszichológus, pszichoterapeuta.

Támogasd a munkánkat

Adószám: 19098076-1-07
Számlavezető bank: UniCredit Bank Hungary Zrt.
Számlaszámunk: 10918001-00000026-74500002