+3625 523 050 iroda@nepfosuli.hu

önkéntes munka

Csatlakozz hozzánk

Tevékenységünk megvalósításához szeretettel várunk  minden aktív önkéntest, aki szeretne tenni a közösségért, a térség felemelkedéséért, az itt élők életének jobbításáért. Örömmel üdvözöljük a tudásukat, képességeiket mozgósítani hajlandó fiatalokat, középkorúakat és idősebbeket egyaránt. Együtt többet tehetünk.

Önkéntesség

Önkéntes az, aki szabad akaratából tudatos döntés eredményeként másokért dolgozik anyagi ellenszolgáltatás nélkül. Az önkéntesség sokak számára egy életforma. Mások egyszerűen csak szeretnek adni és ezért vállalnak önkéntes tevékenységeket. Kell hozzányitottság, amivel érzékennyé válunk arra, hogy segítsünk másokat akár közvetlenül, akár egy ügy támogatásán keresztül.

 

Miért jó önkéntesnek lenni?

\

Kiváló tapasztalatszerzési lehetőség

\

Új embereket ismerhetsz meg

\

Képzéseken vehetsz részt

\

fejlesztheted magad

\

jó ügyért dolgozol

\

Egy remek közösséghez tartozhatsz

Segítőket várunk

Jelenleg a következő területekre várunk önkéntes segítőket:

Online kommunikáció

Az egyesület online jelenlétének támogatása honlapon, közösségi média felületeken ötletekkel, szövegírással. Csatlakozz hozzánk a lenti jelentkezési lap kitöltésével, vagy keress minket elérhetőségeinken.

Közreműködő

Az egyesület tevékenysége során rendszeresen támaszokodik különféle tudással, képességekkel rendelkező közreműködőkre, akik szívesen részt vállalnak egy-egy projekt megvalósításában. Csatlakozz hozzánk a lenti jelentkezési lap kitöltésével, vagy keress minket elérhetőségeinken.

jelentkezz az alábbi űrlap kitöltésével

Kérjük, add meg nevedet, elérhetőségeidet és írd meg milyen területen számíthatunk rád. Megadott infromációidat bizalmasan kezeljük, nem adjuk át harmadik félnek. Adataidmegadásával hozzájárulsz azok tárolásához.

7 + 13 =

Támogasd a munkánkat

Adószám: 19098076-1-07
Számlavezető bank: UniCredit Bank Hungary Zrt.
Számlaszámunk: 10918001-00000026-74500002

gyik

Gyakori kérdések

Hogyan segíthetem az egyesület munkáját?

Az egyesületi munkához önkéntesként, vagy egyesületi tagként is csatlakozhatsz. Az önkéntesség egy-egy alkalomra, vagy projektre szól a tagság hosszú távú elköteleződést jelent.

Hogyan lehetek tagja az egyesületnek?

Az egyesület tagsága rendes, pártoló és tiszteletbeli tagookból áll. Rendes tag az lehet, aki elfogadja az egyesület céljait, alapszabályát és azzal egyetértésben végzi tevékenységét, valamint befizeti az éves tagdíjat.

Pártoló tag lehet minden természetes és jogi személy, aki vállalja az egyesület munkájának szellemi és/vagy anyagi támogatását. A pártoló tagság együttműködési megállapodással jön létre.

A tiszteletbeli tagság feltételeit az Alapszabály tartalmazza.

Milyen előnnyel jár az egyesületi tagság?

Tagjainkat rendszeresen tájékoztatjuk az egyesület programjairól, aktualitásokról havonta küldött hírlevél formájában. Tagjaink az általunk szervezett rendezvényeken, tudásátadásokon díjtalanul, vagy kedvezményesen vehetnek részt.

 

Mennyi tagdíjat fizetnek a rendes tagok?

Az egyesület rendes tagjai évi egyszeri alkalommal járulnak hozzá tagdíjukkal az egyesület működéséhez. A tagdíj jelenleg 1000 Ft.

Mekkora hozzájárulással lehetek pártoló tag?

A pártoló tagság feltétele, hogy a pártoló tag szellemi és/vagy anyagi hozzájárulással támogassa az egyesület tevékenységét. Amennyiben a leendő pártoló tag az anyagi hozzájárulást választja, akkor a minimum összeg 10.000 Ft.

Mekkora hozzájárulással lehetek pártoló tag?

A pártoló tagság feltétele, hogy a pártoló tag szellemi és/vagy anyagi hozzájárulással támogassa az egyesület tevékenységét. Amennyiben a leendő prátoló tag az anyagi hozzájárulást választja, akkor a minimum összeg 10.000 Ft.

Hogyan viszonyul az egyesület a politikához?

Egyesületünk Alapszabályba foglalta, hogy nem folytat politikai tevékenységet. Szervezete és működése pártoktól független.