+3625 523 050 iroda@nepfosuli.hu

Életminőség javító beszélgetések a Népfőiskolán

Éld jobban az életed!

Hagyományt teremtő szándékkal hívjuk életre 2024-ben az Éld jobban az életed! Életminőség javító beszélgetések a Népfőiskolán című havonta jelentkező programunkat, melynek keretében sokakat érintő fontos témákról hallgathatnak meg közös gondolkodást, beszélgetést indító előadásokat a résztvevők, majd tág teret adunk minden jelenlévő témához kapcsolódó véleményének, tapasztalatainak, gondolatainak, amit munkatársunk moderál. A beszélgetésben az előadó is részt vesz és további meglátásokkal, információkkal, gyakorlati példákkal gazdagítja azokat.

Ezek a beszélgetések nemcsak hasznos információkkal szolgálnak, hanem lehetőséget adnak a közös együttlétre, kapcsolatok építésére is.

A programot részben pályázati támogatásból finanszírozzuk, ezért a részévétel ingyenes!

Szeretettel várunk minden alkalomra!

 

Következő előadásunkra 2024 február 28-án 17:30-kor kerül sor.

Helyszínül a Népfőiskola szolgál a Kossuth Lajos u. 27/A-ban az árkádok alatt.

A téma:

az autizmusról másképp

Februárban ismét egy érzékeny téma kerül terítékre. A hétköznapokban sokszor találkozunk olyan, a megszokottól eltérő életvitelű emberekkel, akikkel nem igazán tudunk mit kezdeni. Nem tudjuk, hogyan viszonyuljunk hozzájuk, hogyan viselkedjünk velük, hogyan fogadjuk el a másságukat.

Előadónk Kálmánné Tóth Mária, az Esőemberek Szüleinek Dunaújvárosi Egyesületének titkára lesz.

Márciusban a Kiégés és annak megelőzése kerül sorra.

Az említett és további találkozásokról részéletesebb információkkal a későbbiekben jelentkezünk.

Következő előadásunkra 2024 január 31-én 17:30-kor kerül sor.

Helyszínül a Népfőiskola szolgál a Kossuth Lajos u. 27/A-ban az árkádok alatt.

A téma:

Mozdulj, hogy mozogni tudj!

Életmódunk közismerten mozgásszegény, közben pedig egyre többen küzdenek mozgásszervi problémákkal. Mencsik Andrea mozgásterapeuta arról fog beszélni, milyen jelentősége van a mozgásnak az életminőségünk javításában és mit tehetünk azért, hogy minden életkorban mozgékonyak maradjunk. Szó lesz különféle mozgásformákról, arról, melyik kinek ajánlott, valamint bemutat otthon, illetve a munkahelyen is végezhető gyakorlatokat, amiket a jelenlévők ki is próbálhatnak, illetve „elvihetnek” magukkal. A beszélgetés alatt felmerülő kérdésekre is szívesen válaszol.

Támogasd a munkánkat

Adószám: 19098076-1-07
Számlavezető bank: UniCredit Bank Hungary Zrt.
Számlaszámunk: 10918001-00000026-74500002