+3625 523 050 iroda@nepfosuli.hu

Életminőség javító beszélgetések a Népfőiskolán

Éld jobban az életed!

Hagyományt teremtő szándékkal hívtuk életre 2024-ben az Éld jobban az életed! Életminőség javító beszélgetések a Népfőiskolán című havonta jelentkező programunkat, melynek keretében sokakat érintő fontos témákról hallgathatnak meg közös gondolkodást, beszélgetést indító előadásokat a résztvevők, majd tág teret adunk minden jelenlévő témához kapcsolódó véleményének, tapasztalatainak, gondolatainak, amit munkatársunk moderál. A beszélgetésben az előadó is részt vesz és további meglátásokkal, információkkal, gyakorlati példákkal gazdagítja azokat.

Ezek a beszélgetések nemcsak hasznos információkkal szolgálnak, hanem lehetőséget adnak a közös együttlétre, kapcsolatok építésére is.

A programot eddig pályázati támogatásból finanszíroztuk, a továbbiakban ez a támogatás nem állrendelkezésünkre. A részévétel továbbra is ingyenes!

Szeretettel várunk minden alkalomra!

 

Következő előadásunkra 2024. június 5-én 18:00-kor kerül sor.

Helyszínül a Népfőiskola szolgál a Kossuth Lajos u. 27/A-ban az árkádok alatt.

A téma:

veszteségeink feldolgozása

Júniusi beszélgetésünk témája mindenkit érint. Életünk során számos kisebb-nagyobb veszteség ér minket. Elveszítünk, elhagyunk tárgyakat, cserélődnek a barátaink és az élet velejárójaként elveszítünk hozzánk közelállókat, szeretteinket. A veszteség minél nagyobb, annál nagyon traumát okoz számunkra. Egyáltalán nem mindegy, hogy képesek vagyunk kezelni azt, vagy cipeljük magunkkal életünk végéig. Jogosan merül fel a kérdés, hogyan lehet jól kezelni egy veszteséget? Erről fog szólni a következő alkalom.

Vendégünk ezúttal Zászlós Ildikó veszteségterapeuta lesz, aki sok éves tapasztalata birtokában beavatja a jelenlévőket a veszteségkezelés mikéntjébe, beszélget a témáról a jelenlévőkkel.

A beszélgetésen ezúttal is várjuk a jelenlévők tapasztalatait, kérdéseit!

Támogasd a munkánkat

Adószám: 19098076-1-07
Számlavezető bank: UniCredit Bank Hungary Zrt.
Számlaszámunk: 10918001-00000026-74500002