+3625 523 050 iroda@nepfosuli.hu

Projektek

pályázataink

Ötlet EFOP 1.3.5-16

A „Társadalmi szerepvállalás erősítése a közösségek fejlesztésével” c. kiírás keretében megvalósított „ÖTLET – Önkéntes Tevékenységek a Lokális Erőforrások Támogatására” projekt célja a területi és társadalmi kiegyenlítődés elősegítése volt a kisközösségekbe szerveződő célcsoportok aktivizálásával a közéleti szerepvállalás, a karitatív, önkéntes tevékenységek végzése és a generációs együttműködések területén.

Dunamenti Tranzit Program GINOP 5.1.4-17

A projekt a munkanélküliség állapotából a tartós foglalkoztatás állapotába kívánt eljuttatni 24 fő szakképzetlen, hátrányos helyzetű álláskeresőt foglalkoztatással összekapcsolt szakképzéssel. A részvevők kulcsképességeik fejlesztése után OKJ-s képzést kaptak, melyet gondosan előkészített kiválasztás után pályaorientáció, ismeretfelújítás előzött meg és kísért, valamint a pszichoszociális problémák megoldását segítő szolgáltatást egészített ki.

Digitális szakadék csökkentése GINOP 6.1.2-15

A projektben meghirdetett képzések az „Első lépések a digitális világban” (IKER1) és az „Önállóan használom az informatikai eszközömet” (IKER2) c. képzési programok alapján, 35-35 óra időtartamban valósultak meg. A megszerzett tudás segíti a számítógépen, tableten, vagy okostelefonon történő kapcsolattartást, ügyintézést, javítja az életminőséget, növeli a munkába történő elhelyezkedés esélyét. A képzések biztos felhasználói alapokat adtak a résztvevőknek digitális kompetenciáik fejlesztéséhez.

Sorsfordító esély TÁMOP 1.4.6-13/1

A projekt a dunaújvárosi térség építőiparának igényein alapuló, foglalkoztatás bővítő programot valósított meg a képzés, képességfejlesztés, foglalkoztatás és pszicho-szociális támogatás szerves egységére épülő tranzit modellben. A programba 255 fő került bevonásra. 154 Egyéni Munkavállalási Terve készült, 40 munkáltatói együttműködés jött létre, 77 munkakör felmérése történt meg és 63 fő sikerült elhelyezni.

Tervezett projekt

test és lélek pendítés

A Dunamenti Regionális Népfőiskola Közhasznú Egyesület által javasolt komplex program középpontjában bentlakásos intézményekben élő idősek és eltérő mentális fejlődésű emberek életminőségének javítása áll. A tervezett program nem kívánja helyettesíteni az intézményekben zajló tevékenységeket, de kiegészíteni, színesíteni szándékozik azt főként olyan elemekkel, melyek külső támogatás nélkül nem, vagy csak kevéssé valósíthatók meg.

A program megvalósításának szándékával megkerestük a városunkban és kistérségében működő intézményeket. Ők örömmel fogadták a kezdeményezést olyannyira, hogy Együttműködési megállapodást kötöttek Egyesületünkkel, melyben a projekt megvalósításán túlmenően történő további közös munka iránti szándékunkat is kölcsönösen kifejeztük.

Az Ön címe itt megy

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Az Ön címe itt megy

készítette: Előadó neve

https://youtu.be/aWP5uxWQmvE

Csatlakozz hozzánk

Iroda

2400 Dunaújváros
Kossuth Lajos u. 27/A

Kapcsolat

iroda@nepfosuli.hu

(+36) 25 523-050

gyik

Gyakori kérdések

Hogyan segíthetem az egyesület munkáját?

Az egyesületi munkához önkéntesként, vagy egyesületi tagként is csatlakozhatsz. Az önkéntesség egy-egy alkalomra, vagy projektre szól a tagság hosszú távú elköteleződést jelent.

Hogyan lehetek tagja az egyesületnek?

Az egyesület tagsága rendes, pártoló és tiszteletbeli tagookból áll. Rendes tag az lehet, aki elfogadja az egyesület céljait, alapszabályát és azzal egyetértésben végzi tevékenységét, valamint befizeti az éves tagdíjat.

Pártoló tag lehet minden természetes és jogi személy, aki vállalja az egyesület munkájának szellemi és/vagy anyagi támogatását. A pártoló tagság együttműködési megállapodással jön létre.

A tiszteletbeli tagság feltételeit az Alapszabály tartalmazza.

Milyen előnnyel jár az egyesületi tagság?

Tagjainkat rendszeresen tájékoztatjuk az egyesület programjairól, aktualitásokról havonta küldött hírlevél formájában. Tagjaink az általunk szervezett rendezvényeken, tudásátadásokon díjtalanul, vagy kedvezményesen vehetnek részt.

 

Mennyi tagdíjat fizetnek a rendes tagok?

Az egyesület rendes tagjai évi egyszeri alkalommal járulnak hozzá tagdíjukkal az egyesület működéséhez. A tagdíj jelenleg 1000 Ft.

Mekkora hozzájárulással lehetek pártoló tag?

A pártoló tagság feltétele, hogy a pártoló tag szellemi és/vagy anyagi hozzájárulással támogassa az egyesület tevékenységét. Amennyiben a leendő prátoló tag az anyagi hozzájárulást választja, akkor a minimum összeg 10.000 Ft.

Hogyan viszonyul az egyesület a politikához?

Egyesületünk Alapszabályba foglalta, hogy nem folytat politikai tevékenységet. Szervezete és működése pártoktól független.