+3625 523 050 iroda@nepfosuli.hu

Képek

Galéria

ÖTLET EFOP 1.3.5-16

A „Társadalmi szerepvállalás erősítése a közösségek fejlesztésével” c. kiírás keretében megvalósított „ÖTLET – Önkéntes Tevékenységek a Lokális Erőforrások Támogatására” projekt célja a területi és társadalmi kiegyenlítődés elősegítése volt a kisközösségekbe szerveződő célcsoportok aktivizálásával a közéleti szerepvállalás, a karitatív, önkéntes tevékenységek végzése és a generációs együttműködések területén.

Digitális Jólét Porgram Pont GINOP 3.3.1-16

A közösségi internet hozzáférési helyek fejlesztésének alapvető célja, hogy a fejlesztések révén a pontok hozzájáruljanak a digitális alapkészségek fejlesztéséhez, a digitális készségekkel nem rendelkező magánszemélyek számára az informatikai eszközökhöz és az internethez hozzáférést biztosítson, továbbá, hogy az ehhez szükséges segítő szakértelem minden ponton rendelkezésre álljon.

Dunamenti Tranzit Program GINOP 5.1.4-17

A projekt a munkanélküliség állapotából a tartós foglalkoztatás állapotába kívánt eljuttatni 24 fő szakképzetlen, hátrányos helyzetű álláskeresőt foglalkoztatással összekapcsolt szakképzéssel. A részvevők kulcsképességeik fejlesztése után OKJ-s képzést kaptak, melyet gondosan előkészített kiválasztás után pályaorientáció, ismeretfelújítás előzött meg és kísért, valamint a pszichoszociális problémák megoldását segítő szolgáltatást egészített ki.

Támogasd egyesületünket és rajtunk keresztül

támogasd

1%-kal a közeledben élőket

Még eddig ajánlhatod fel

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Támogasd a munkánkat

Adószám: 19098076-1-07
Számlavezető bank: UniCredit Bank Hungary Zrt.
Számlaszámunk: 10918001-00000026-74500002