+3625 523 050 iroda@nepfosuli.hu

Projektek

pályázataink

Jelenleg is futó, illetve fenntartási időszakban tartó pályázataink:

Közreműködés a Kárpát-medencei Népfőiskolai Hálózat szakmai tevékenységében

Részvételi lehetőséget kaptunk a Kárpát-medencei Népfőiskolai Hálózat által kiírt pályázaton, melynek keretében új program indítására vállalkoztunk Éld jobban az életed! Életminőség javító beszélgetések a Népfőiskolán címmel.

Célcsoportjaink a városban és környékén élő felnőttek, aktív idősebb korúak és nyugdíjasok, de a fiatalokat is szívesen látjuk a beszélgetéseken.

Ötlet EFOP 1.3.5-16

A „Társadalmi szerepvállalás erősítése a közösségek fejlesztésével” c. kiírás keretében megvalósított „ÖTLET – Önkéntes Tevékenységek a Lokális Erőforrások Támogatására” projekt célja a területi és társadalmi kiegyenlítődés elősegítése volt a kisközösségekbe szerveződő célcsoportok aktivizálásával a közéleti szerepvállalás, a karitatív, önkéntes tevékenységek végzése és a generációs együttműködések területén.

Dunamenti Tranzit Program GINOP 5.1.4-17

A projekt a munkanélküliség állapotából a tartós foglalkoztatás állapotába kívánt eljuttatni 24 fő szakképzetlen, hátrányos helyzetű álláskeresőt foglalkoztatással összekapcsolt szakképzéssel. A részvevők kulcsképességeik fejlesztése után OKJ-s képzést kaptak, melyet gondosan előkészített kiválasztás után pályaorientáció, ismeretfelújítás előzött meg és kísért, valamint a pszichoszociális problémák megoldását segítő szolgáltatást egészített ki.

Digitális Jólét Program Pontok GINOP 3.3.1-16

A közösségi internet hozzáférési helyek fejlesztésének alapvető célja, hogy a fejlesztések révén a pontok hozzájáruljanak a digitális alapkészségek fejlesztéséhez, a digitális készségekkel nem rendelkező magánszemélyek számára az informatikai eszközökhöz és az internethez hozzáférést biztosítson, továbbá, hogy az ehhez szükséges segítő szakértelem minden ponton rendelkezésre álljon.

Tervezett projekt

mozgalmas nyár és őszelő

A Dunamenti Regionális Népfőiskola Közhasznú Egyesület újabb programsorozattal vesz részt a Kárpát-medencei Népfőiskolai Hálózat által kiírt pályázaton. A „Mozgalmas nyár és őszelő” címet viselő tervezetben aszfaltrajz alkotó délutántól kezdve a szabadban végzett mozgásos programokon, a Pentelei Molnár János emlékév alkalmából tematikus családi kincskereső kvízen át a kora esti társasájátékokig sokszínű, közösségépítésre alkalmas rendezvényekkel szeretnénk kedveskedni kicsiknek és nagyoknak idősebbeknek és fiatalabbaknak egyaránt.

A Veszteségfeldolgozásról szóló nagy sikerű előadás és beszélgetés nyomán felmerült, hogy ebben a témában érdemes lenne rendszeresen lehetőséget biztosítani az érintetteknek arra, hogy szakavatott segítőtől kaphassanak tanácsot, fogódzót, ezért szeretnénk életre hívni a Veszteségfeldolgozó Klubot is a projekt támogatásával.

Támogatóink

Léránt Erika klinikai egészség szakpszichológus, krízis szakirányú tanácsadó szakpszichológus, pszichoterapeuta.

Támogasd a munkánkat

Adószám: 19098076-1-07
Számlavezető bank: UniCredit Bank Hungary Zrt.
Számlaszámunk: 10918001-00000026-74500002